چهار عامل شکل‌گیری روند بازارهای مالی


تریدرها و سرمایه گذاران می توانند با دنبال کردن روندهای موجود در بازار سود بدست بیاورند. بطور کلی در بازارهای مالی چهار عامل اصلی وجود دارد که هم روند طولانی مدت و هم نوسانات کوتاه مدت را به وجود می آورد. این عوامل عبارتند از:

  • دولت
  • معاملات بین المللی
  • حدس و گمان‌ها و انتظارات
  • عرضه و تقاضا

با شناخت این عوامل در دراز مدت می توانید به بینشی دست پیدا کنید که به شما در شناسایی نحوه بروز روندها در آینده کمک خواهد کرد.

  1. دولت

دولت کنترل بسیاری از بازارهای آزاد را در دست دارد. ت های مالی و پولی که دولت ها و بانک های مرکزی آنها را اعمال می کنند، تأثیر عمیقی بر بازار مالی دارد. با افزایش و کاهش نرخ بهره، فدرال رزرو ایالات متحده می تواند به طور مؤثر رشد را در داخل کشور آهسته کند یا سرعت ببخشد. اگر هزینه های دولت یا قراردادها افزایش یابند، این به عنوان ت های مالی درنظر گرفته می شود و می تواند برای کاهش بیکاری و یا ثبات قیمت‌ها مورد استفاده قرار گیرد. دولت‌ها با تغییر نرخ بهره و مقدار دلار موجود در بازار آزاد می توانند میزان سرمایه گذاری در داخل و خارج از کشور را تغییر دهند. 

 

  1. معاملات بین المللی

جریان وجوه بین کشورها بر قدرت اقتصاد یک کشور و ارز آن تأثیر می گذارد. هرچه پول بیشتری از کشور خارج شود، اقتصاد و ارز کشور ضعیف تر می شود. کشورهایی که صادر کننده هستند، کالاهای فیزیکی و یا خدمات، پیوسته پول را وارد کشور خود می کنند. این پول پس از آن می تواند دوباره سرمایه گذاری شود و می تواند بازارهای مالی را در آن کشورها تحریک کند.

 

  1. حدس و گمان و انتظارات

حدس و گمان و انتظار بخش جدایی ناپذیری از سیستم‌های مالی هستند. مصرف کنندگان، سرمایه گذاران و تمداران همه نظرات مختلفی در مورد نحوه عملکرد اقتصاد در آینده دارند و این انتظارات بر نحوه عملکرد کنونی آنها تاثیر می گذارد.

این حدس و گمان‌ها وابسته به عملکردهای فعلی اقتصاد هستند و روندهای فعلی و آینده را شکل می دهند. از شاخص های احساسات معمولاً برای سنجش احساس گروه‌های خاص درباره اقتصاد فعلی استفاده می شود. تجزیه و تحلیل این شاخص ها و همچنین اشکال دیگر آنالیزهای فاندامنتال و تکنیکال می تواند باعث ایجاد تعصب یا انتظاراتی از نرخ های قیمت و جهت روند در آینده شود.

 

  1. عرضه و تقاضا

عرضه و تقاضا برای محصولات، خدمات، ارز و سایر سرمایه گذاری ها موجب ایجاد پویایی در حرکت قیمت‌ها می شود. با تغییر عرضه یا تقاضا، قیمت‌ها و نرخ‌ها تغییر می کنند. اگر چیزی مورد تقاضا قرار بگیرد و عرضه کاهش یابد، قیمت ها افزایش می یابند. اگر عرضه فراتر از تقاضای فعلی باشد، قیمت ها سقوط می کنند. اگر عرضه نسبتاً پایدار باشد، با افزایش یا کاهش تقاضا، قیمت ها نوسانات بالاتر یا پایین تر خواهند داشت.

این عوامل می توانند باعث نوسانات کوتاه مدت و بلند مدت در بازار شوند، اما درک این موضوع که چگونه همه این عناصر برای ایجاد روندها در کنار هم قرار می گیرند نیز مهم است. در حالی که همه این عوامل اصلی کاملا با هم متفاوت هستند اما ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند. قوانین دولت می توانند معاملات بین المللی را تحت تأثیر قرار دهند، که در حدس و گمان‌ها و انتظارات بازار نقش دارند و تغییر در عرضه و تقاضا نیز می تواند بر هر یک از این عوامل تاثیر بگذارد.

 

مشاهده متن کامل این مقاله»

چهار عامل تاثیر گذار در شکل‌گیری روند حرکتی بازارهای مالی

 

بیشتر بخوانید:

ترید و معامله ارزهای دیجیتال را چگونه شروع کنیم؟

چرخه معامله‌گری در بازارهای مالی

نکات طلایی پیتر لینچ برای موفقیت در بورس و بازارهای مالی

منشور معامله گری در بازارهای مالی

بهترین و بدترین پندهای سرمایه گذاری در بازارهای مالی

استراتژی معاملاتی (Trading strategy) در بازارهای سرمایه

روانشناسی معامله گری در بازار های مالی

ویژگی‌های یک تریدر حرفه‌ای

قوانین موفقیت در ترید و معامله گری


منبع: مرکز تحقیقات بلاک چین


آموزش صفر تا صد ترید و تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال، بورس و فارکس


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها